Loše vijesti / 'Bojim se idućeg priopćenja obitelji Schumacher'

Image
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL

Loše vijesti stigle su od glasnogovornice Schumacherove obitelji Sabine Kehm. Ona je naime, medijima poručila kako je njena prošlotjedna izjava o poboljšanju Michaelovog stanja koju su prenijeli njemački mediji bila – lažna!'

3.6.2014.
13:10
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, Michael Schumacher se u komi nalazi od 29. prosinca prošle godine, kada je na skijanju u francuskim Alpama nakon nesretnog pada zadobio teže ozlijede glave.

Nakon dugo vremena bez informacija o njegovom stanju, prošloga se tjedna u njemačkim medijima pojavila navodna izjava glasnogovornice obitelji Schumacher o poboljšanju njegova stanja, no ona je opovrgnula takvu informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo davali nikakve izjave o Michaelovom stanju u medije i ti navodi su bili lažni'', izjavila je Sabine za talijansku Gazzetu dello Sport.

I bivši liječnik u Formuli 1, Gary Hartstein, o toj je temi progovorio na svom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nema razloga zašto Schumijeva obitelj ne bi objavila dobre vijesti iz bolnice da je takvih bilo. Nažalost, bojim se kako takvih vijesti više nećemo čuti. Mali se postotak pacijenata budi nakon toliko vremena provedenog u komi i osobno se pribojavam sljedećeg priopćenja obitelji Schumacher'', napisao je Harstein.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo