TOTTENHAM ŽELI ZAPOSTAVLJENU MLADU ZVIJEZDU BARCELONE / Bojan Krkić uz Luku Modrića?

Image

Spursi bi 18-godišnjeg Španjolca srbijanskih korijena željeli dovesti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

4.3.2009.
18:25
VOYO logo

Prema pisanju engleskog dnevnika Daily Mirrora, Tottenham bi u ljetnom prijelaznom roku želio u svoje redove dovesti mladog 18-godišnjeg nogometaša Barcelone Bojana Krkića.

klub naših Luke Modrića i Vedrana Ćorluke zainteresiran je za njegovo dovođenje, te bi i on sam navodno htio prijeći u sredinu gdje će imati mjesto u udarnom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krkić je imao brojnih ponuda i u zimskom prijelaznom roku, primjerice od Ajaxa i Marseillea, ali do transfera nije došlo, te je ovaj mladi talentirani nogometaš ostao u Barceloni za koju ga ugovor veže do 2013. godine.

Mladi Španjolac srbijanskih korijena prošle se sezone istaknuo zabivši deset golova u svojoj debi sezoni te je najavio svoje stupanje na veliku scenu, ali ove sezone njegova minutaža je manja jer svi njegovi konkurenti za poziciju u vrhu napada Lionel Messi, Samuel Eto'o i Thierry Henry, igraju sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone započeo tek jednu prvenstvenu utakmicu, dok je u njih 13 ulazio kao zamjena. Puno više prilike Krkić je dobio u Ligi prvaka gdje je zabio tri gola u pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo