POZNATI SKIJEŠ OTKRIO / Bode Miller: Imam kćer

Image

Američki skijaš Bode Miller (31) otkrio je da je otac jednogodišnjoj kćerkici Neesyn Dacey

21.2.2009.
16:49
VOYO logo

Pišući svoj blog na internet-stranici Universalsports.com, američki skijaš Bode Miller (31) otkrio je da je otac jednogodišnjoj kćerkici Neesyn Dacey.

Vijesti o njegovu očinstvu iskrsnule su tijekom tjedna u Italiji, kamo nije stigao na dva natjecanja Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam to pokušavao držati nikakvom tajnom. Ako bi netko pitao, rekao bih mu. No, samoinicijativno nisam o tome govorio naokolo. Nije da ne mogu govoriti ili da izbjegavam priznati slične stvari, ali volim svoj privatni život držati barem malo po strani. Ime moje kćerkice je Neesyn Dacey, ali je svi zovu Davey. Njezina je majka izabrala ime Neesyn, a ja Dacey, odmah nakon što je rođena. Njezina majka je moja dobra prijateljica koju sam viđao neko vrijeme. Više nismo zajedno", zapisao je Bode.

Daceyjin prvi rođendan bio je u četvrtak, a Bode ga je s njom proveo u Disneylandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bilo je prilično 'cool'. Moja sestra ima troje male djece tako da mi je bilo zabavno biti okružen tolikim klincima. Uvijek sam volio djecu i želio sam si vlastitu. Ispadne to 'cool' jer vam se isprva sva djeca čine istima. Tek nakon nekog vremena shvatite da nisu uopće. Svako ima različitu osobnost. Ludo je. Doista uživam družiti se s Dacey, pogotovo dok je ovako malena.

Miller je zbog kćerkice odlučio propustiti dvije utrke Svjetskog kupa ovog tjedna u talijanskom Sestriereu. Najavio je to nakon SP-a u Val d'Isereu, gdje nije uspio osvojiti niti jednu medalju. Utrkama Svjetskog kupa vratit će se sljedećeg tjedna u slovenskoj Kranjskoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo