BOBAN NA NASLOVNICI GAZZETTE: / Italija bruji o povratku čuvenog kapetana u Milan: 'Još samo jedna stvar dijeli ga do toga'

Image
Foto: AFP

U Milanu su mu namijenili dvije funkcije

6.6.2019.
9:11
AFP
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš ZvonimirBoban mogao bi se uskoro vratiti u klub u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere, talijanski Milan. Informaciju je u utorak objavio talijanski list Corriere della Sera, koji piše da će bivši hrvatski nogometaš ponovno blisko surađivati s talijanskom legendom Paolom Maldinijem. Legendarni branič bi ovih dana službeno trebao biti potvrđen kao tehnički direktor Rossonera.

Čeka se Fifino zeleno svjetlo

Dan kasnije na tu se priču nadovezala La Gazzetta dello Sport. Boban se našao na naslovnici uglednog izdanja. Ističu da je na korak do povratka kući. Također, dodaju da dvojac Malini - Elliott sve rade kako bi se to dogodilo i sada se još samo čega Fifino zeleno svjetlo jer je Bobac navodno prihvatio ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što žele od Bobana je da preuzme funkciju sportskog direktora i politički lidera zaduženog za održavanje dobrih odnosa s ligom, talijanskim savezom, Uefom i Fifom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maldini je u Milanu proveo cijelu karijeru, a Boban je član milanskog kluba bio od 1991. do 2001. i u tom razdoblju osvojio četiri naslova u prvenstvu, tri talijanska Superkupa i Ligu prvaka.

Nakon kraja igračke karijere sada 50-godišnji Boban je radio kao stručni sukomentator, a trenutno obnaša ulogu savjetnika predsjednika Međunarodne nogometne federacije (FIFA-e).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo