BOBAN DOVODI DVOJICU VATRENIH: / Legendarni kapetan pronašao idealna pojačanja za posrnulog velikana, napadač se već dogovorio s Milanom

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Pred bivši veznjakom veliki je posao

19.6.2019.
10:43
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacija ZvonimirBoban vratio se nakon 18 godina u svoj Milan gdje je preuzeo funkciju šefa nogometnih operacija.

Njegov utjecaj na politiku kluba već se osjeti. Naime, preporučio je dovođenje dvojice hrvatskih reprezentativaca - DejanaLovrena i AndrejaKramarića. Tuttosport ističe da su njih dvojica sada na Milanovim popisu želja i da se uskoro očekuju prvi potezi u tom smjeru. Sky pak javlja da je Kramarić već dogovorio uvjete s Milanom te da bi sada Boban trebao otputovati u Njemačku i dogovoriti odštetu s čelnicima Hoffenheimna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga pola Europe

'Kramarića želi Milan, ali i pola Europe jer je jedan od ponajboljih napadača Europe. U Njemačkoj se nazabijao u posljednje dvije sezone, iako ne igra za Bayern ili Borussiju Dortmund. Njegovi golovi uvijek su odlučujući, a zahvaljujući njima Hrvatska je lani otišla na SP. Također, odveo je lani i Hoffenheim u Ligu prvaka s dva gola protiv Borussije Dortmund u zadnjem kolu'', rekao je prije nekoliko dana za Kramarićev agent Vincenzo Cavaliere i tim epraktički najavio ovaj transfer.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Dejan Lovren, Andrej Kramaric Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ne žele u Europu

Milan lani nije uspio izboriti Ligu prvaka, a ovih su dana uputili zahtjev Uefi da ne nastupe u Europskoj ligi. To bi im omogućilo da ovog ljeta mogu puno slobodnije raspolagati novcima za pojačanja s obzirom da su pod sankcijama zbog kršenja pravila financijskog fair playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Italija stižu informacija da će im krovna organizacija europskog nogometa najvjerojatnije izaći u susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo