Bjeković smenjuje Đurića?

Predsednik Partizana mogao bi da ostane bez fotelje na sednici Skupštine kluba koja je zakazana za 25. februar

19.2.2013.
18:17
VOYO logo

Kako prenosi Alo, navodno prema sve glasnijim pričama, koje se mogu u Humskoj, tabor okupljen oko Nenada Bjekovića, pripremio je plan, koji predviđa da se na narednoj sednici Skupštine kluba na dnevni red uvrsti rasprava o poverenju aktuelnom predsedniku, a potom i da većina prisutnih delegata izglasa nepoverenje Đuriću i tako izazove nova, ovog puta izborna skupština crno-belih, u statutom za to propisanom roku od 30 dana.

Posle tog perioda, Đurićevu funkciju trebalo bi da preuzme ugledni šabački biznismen Miroslav Bogićević, čovek koji je i prošle zime tokom velikih previranja u klubu slovio za glavnog kandidata za novog predsednika Partizana. Podsetimo, Bogićević je dobar prijatelj Nenada Bjekovića, koji je prošlog decembra posle sukoba sa Draganom Đurićem faktički prognan iz kluba. Jasno je da će smena aktuelnog predsednika i dolazak bogatog Šapčanina na čelo kluba biti svojevrsna osveta nekadašnjeg sportskog direktora vlasniku "Zekstre" i nekada velikom prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

u toku je i velika borba Bjekovićevog tabora da lobiranjem i obećanjima na svoju stranu privuče što više članova Skupštine, koji su prošle zime listom stali na stranu Dragana Đurića. To se desilo malo i zbog toga što svi oni koji su tih dana napadali predsednika Partizana, pa i sam Bjeković, nisu na kraju došli na skupštinu da se suoče i obračunaju s njim.

Jasno je, takođe, i da nameru Bjekovićevog tabora da smeni aktuelnog predsednika treba uzeti sa velikom dozom opreza, s obzirom na to da je sličan scenario pominjan i ranije, ali da je Dragan Đurić, uz podršku potpredsednika Branka Ružića i Mileta Jovičića, kao i Duška Vujoševića, ostajao na kraju na čelu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo