IZGUBLJENI U MRAKU / Bizarna utakmica prvenstva Južne Amerike

Dvoboj mladih reprezentacija Argentine i Bolivije nisu obilježili atraktivni potezi, već greške igrača i sudaca. Argentinski igrač zaigrao je sa sucem, pomoćni sudac namučio se sa semaforom za izmjenu igrača, a na kraju je nestalo svjetla na stadionu.

23.3.2011.
8:38
VOYO logo

U Ekvadoru se ovih dana održava prvenstvo Južne Amerike za nogometaše do 17 godina, a u središtu pozornosti, zbog zaista bizarnih događaja koji su ga obilježili, našao se meč između Argentine i Bolivije.

Argentinski igrač Leandro Daniel Paredes u jednom je trenutku, čini se, pomislio kako i sudac igra za njegovu momčad te mu odlučio dodati loptu ravno pred noge. Budući da se najmanje deset metara uokolo nije nalazio niti jedan argentinski igrač, teško je zaključiti što je Leandro ovim potezom htio postići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je uslijedila muka četvrtog suca sa semaforom za izmjenu igrača. Najprije je na njemu pisalo kako izlazi broj 19, a ulazi 13. Zapravo je trebao ući broj 18. Pomoćni sudac ispravio je broj 19 u 9, da bi se u trenutku kada je napokon podigao semafor na njemu pojavio samo broj 1.

Činilo se kako ništa ovu utakmicu ne može učiniti bizarnijom, kada je 15 minuta prije kraja cijeli stadion prekrio mrak. Zbog nestanka struje na završetak dvoboja se moralo čekati do sljedećeg dana, a pobjedu od 3:0 na kraju je odnijela momčad Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo