BIVŠI ČLAN MAKSIMIRSKE MOMČADI ODUŠEVLJEN: / 'Dinamo je jučer igrao kao Arsenal!'

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Pobjeda Dinama protiv Arsenala u Ligi prvaka, odjeknula je širom Europe. Englezi analiziraju što se dogodilo jednoj od njihovih najboljih momčadi, dok dinamovci slave, u Hrvatskoj, ali i u Europi.

17.9.2015.
15:45
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Sadašnji član Fiorentine Milan Badelj je za Goal izjavio:

"Naravno da sam gledao utakmicu. Antolić i Ademi su odigrali zastrašujuće dobro. Da su, primjerice, Cazorla i Arteta pružili takve predstave, svi bi danas pričali o njima. A Dinamo je jučer bio - Arsenal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je savršeno pripremio utakmicu

Hrvatski reprezentativac posebno je pohvalio taktičku pripremu utakmice. "Dinamo je u potpunosti kontrolirao utakmicu, stručni stožer je napravio savršenu pripremu. Arsenal je imao na početku svoje prigode, ali to se i očekivalo, pa oni i protiv Chelseaja stvore svoje šanse", dodao je Badelj koji je bio uvjeren u pobjedu Dinama, iako su Zagrepčani u prošlosti znali gubiti već "dobivene" utakmice.

"Igrači su odigrali vrlo zrelo, zato me nije bilo strah poraza. Kada je trebalo nabiti loptu, oni su je nabili, kada ju je trebalo sačuvati, oni su je sačuvali. Pivarić je ponovno odigrao jako dobro", zaključio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo