BIVŠI BOKSAČKI PRVAK NAJAVIO MEČ GODINE: / 'Ovo nije običan revanš, ovo je osveta!'

Image

"Ovo nije uzvratni meč, ovo je osveta", tim riječima je bivši svjetski prvak Vitalij Kličko najavio borbu protiv Tysona Furyja 9. srpnja u Manchester Areni.

27.4.2016.
14:18
VOYO logo

Ukrajinski boksač je protiv Furyja doživio prvi poraz, što mu je, kaže, pomoglo u karijeri.

"Poraz nije opcija sve dok ne postane jedini način da postaneš bolji. A meni je trebao takav poticaj. Osjećam da sam danas bolji boksač", kazao je Kličko dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poraz mi je dobro došao'

"Dobro mi je došao taj poraz. U borbi s Furyjem nisam pokazao svoj puni potencijal. Fizički sam bio u jednom od svojih najboljih izdanja, ali psihički nisam bio prisutan u ringu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u novoj borbi, trebali bismo vidjeti poboljšanju verziju ukrajinskog boksača.

"Nakon nekog vremena, naviknete se braniti titulu, a ne napadati čovjeka koji stoji pred vama. To će se promijeniti 9. srpnja", najavio je bivši svjetski prvak koji je superteškom kategorijom dominirao 11,5 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toliko vremena u redu je napraviti pogrešku. I ja sam je napravio protiv Furyja. Veselim se osveti!", tim je riječima Kličko najavio najiščekivaniji meč godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica imaju pojaseve prvaka

Otkako je Kličko poražen, naslovi u supeteškoj kategoriji raspoređeni su između Furyja (WBA i WBO), Deontaya Wildera (WBC) i Anthonyja Joshue (IBF). Do umirovljenja starijeg Vitalija, braća Kličko držala su sve pojaseve.

"Prije je sve bilo jasno, jedan prvak, jedno prezime. Kada nema gazde, miševi kolo vode. Želim pokazati tko je glavni u ovoj kuhinji!", motiviran je Vladimir Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presici je opovrgnuo priče o svom umirovljenju, a onda prokomentirao Furyjevu najavu kako će se na sučeljavanju pojaviti odjeven u Batmanov kostim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našoj boksačkoj obitelji imamo raznih likova. Prošao sam 'presice' s raznim čudacima. Nije važno, meč ne dobivate na konferenciji za medije", istaknuo je Kličko i podržao novu englesku boskačku zvijezdu, aktualnog olimpijskog pobjedniak Anthonyja Joshuu koji je nedavno postao prvak po verziji IBF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Joshua je sljedeći vladar ove kategorije'

Taj pojas je oduzet Furyju kad se odbio boriti protiv Ukrajinca Vjačeslava Glazkova.

"On je talentirani borac koji će dugo vladati ovom kategorijom. Još mora puno učiti, ali vjerujem u njega. Predstavljat će superteškaše puno bolje nego što to čini Tyson Fury", zaključio je Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema najavama, meč može početi...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo