BIT ĆE VATRENO, ČETIRI HRVATA PROTIV ČETIRI POLJAKA U LODZU: / Soldić u meču koji su navijači sanjali; 'Spreman sam na sve'

Image
Foto: RTL

Ove subote pripremite se za veliku noć hrvatskog MMA-a na RTL-u 2. Čak četvorica hrvatskih predstavnika nastupit će na KSW-ovu eventu u Poljskoj.

13.11.2020.
20:35
RTL
VOYO logo

U velteru za prvaka više nije bilo dostojne konkurencije pa je Robocop Soldić uskočio u srednju kategoriju gdje će debitirati protiv bivšeg prvaka, legendarnog MichalaMaterle. Zajedno dijele 38 pobjeda i jamče jednu od najboljih borbi ove godine o kojima su navijači sanjali. 36 godišnji Materla čak je 11 godina stariji od Soldića, ali...

“Mislim da je jak kao životinja, ali spreman sam na sve”, poručio je Soldić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velik ulog, veliko ime - no tako to mora biti kada se predstavljaš u novoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dodatno može potvrditi da je velika zvijezda. Ako želiš biti legenda moraš pobijediti legendu”, smatra stručni sukomentator RTL-a.

Istu kilažu pokazala je danas vaga Soldiću i Materli, 84 cijelih 3 kilograma. Isto otprilike Soldić nosi i u velteru, razlika je što ne mora skidati puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka me jako težak zadatak Prvi put radim s ovom kilažom i moram vidjeti kako ću se osjećati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od godinu dana prošlo je otkako je Soldić' u Londonu svladao Michala Pietrzaka kada je upisao svoju 17. profesionalnu pobjedu. Materla je pak strašan u parteru no komentatori smatraju kako će Soldić voditi glavnu riječ.

“Treba vidjeti. Roberto će biti energetski puno bolji. Znamo kakav je udarač. Sigurno će udarci biti puno jači”, smatra Blažičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri Hrvata protiv četiri Poljaka. Bit će vatreno u poljskom Lodzu, prijenos počinje u 22 sata i 30 minuta na RTL-u 2.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo