Bilić se totalno raspištoljio: Želi dovesti i argentinsku legendu

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić sprema se na izlet u Andoru na uzvratni dvoboj 1. kola kvalifikacija za Europsku ligu, ali puno više posla imat će na nogometnom tržištu.

7.7.2015.
19:08
AFP
VOYO logo

Tamošnji klub Lusitans će nastradati protiv Hammersa, a navijači kluba iz istočnog Londona s nestrpljenjem očekuju vijesti o dolasku pojačanja. Prema špekulacijama, mnoštvo transfera je pred dovršetkom, gotovo siguran je dolazak bivšeg veznjaka Rivera Lanzinija na posudbu, a navodno je i dogovorena odšteta za braniča Juventusa Ogbonnu. Samo se klub i igrač još trebaju dogovoriti. Uz njih, Romin napadač Mattia Destro, kao i veznjak PSG-a Yohan Cabaye su blizu dolaska na Upton Park, odnosno Boleyn Ground kako je novo stadiona Hammersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jedan transfer je također pred završetkom, ali za tog igrača Bilić neće potrošiti ni funte. Estebanu Cambiassu je istekao ugovor s Leicesterom, 34-godišnji veznjak je bez kluba i razmatra opcije. Navodno je u kombinaciji čak i da postane novi trener Kramariću i društvu, no to se ne čini realnim. Neumornoj radilici Bilić je ponudio ugovor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo