UOČI SRAZA S GRČKOM / Bilić priželjkuje pobjedu, a i remi bi bio dobar

Image
Foto: PIXSELL

Luka Modrić započinje utakmicu umjesto Da Silve, kod Grka nedostaje branič Spiropoulos koji se ozlijedio na treningu dan prije polaska na put.

6.9.2010.
16:02
PIXSELL
VOYO logo

Slaven Bilić protiv Grčke neće mijenjati previše sastav koji se iz Latvije vratio s tri boda. Iako hrvatski izbornik nije otkrio sastav, jasno je da će u drugoj utakmici kvalifikacija za Euro 2012. protiv Grčke u utorak na maksimirski travnjak istrčati Luka Modrić umjesto Eduarda da Silve koji će svoju priliku čekati s klupe.

Priželjkuje se pobjeda kojim bi se suparniku na startu kvalifikacija pobjeglo na pet bodova, zadovoljio bi i remi, priznaje Bilić koji apelira na strpljenje, i konkretnost, a kvalitetu za takvo što imamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u momčadi je odlična, baš onakva kakva je krasila reprezentaciju za i nakon prošlih kvalifikacija za Euro.

"Vidjeli ste kako smo se veselili pogocima u Rigi. Kao da je riječ o finalu svjetskog prvenstva. I nije važno zabijam li ja ili netko drugi. Važno je da hrvatska pobjeđuje", kazao je kapetan darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "kockastom" taboru prate što se događa u i oko Grčke. Pozitivnim je ocijenjena vijest da u grotlu Maksimira neće istrčati standardni lijevi branič Nikolaos Spiropoulos koji se ozlijedio na treningu dan prije polaska na put.

"To je dobro za nas, riječ je o modernom, vrlo pokretljivom igraču s kojim bi na toj strani imali mnogo problema", jasno je opisao Bilić te se malo dotakao Grka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o istoj momčadi koju je vodio Rehagel. On im  je donio čvrstinu i disciplinu, Santos sada favorizira kombinatoriku. Središnji braniči Papadopoulos i Sokratis Papastathopoulos su odlični, pored njih se teško naigrati. Opet, mislim da nećemo imati problema u posjedu lopte. Pustit će nas da igramo, postavit će čvrst blok i igrati na kontranapade", proanalizirao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo