BILI SU BLIZU: / Zadar preslab za Partizan

Image

Košarkaši Zadra doživjeli su u subotu poraz u beogradskoj dvorani Pionir na gostovanju kod Partizana 76-87 (18-25, 27-16, 13-23, 18-23), u utakmici 23. kola ABA lige.

6.2.2016.
23:00
VOYO logo

Sve do 24. minute utakmice činilo se da bi Zadrani mogli iz Beograda otići kao pobjednici. U tom su trenutku imali osam koševa prednosti (49-41), ali nedostatak preciznosti vanjskih igrača i nedovoljno agresivna igra u obrani do kraja dvoboja, koštala je momčad AnteNazora uvjerljivog poraza, koji su uspjeli ublažiti u posljednje dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murić najbolji

Partizan su do 10. pobjede u sezoni predvodili EdoMurić s 20 koševa i sedam skokova te Kevin Jones sa 17 poena i sedam skokova. U momčadi Zadra najbolji je bio GlennCosey s 19 koševa, dok je BorisBarać uz 15 poena ugrabio i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario je Metalac koji je u svojoj dvorani nadigrao Tajfun sa 78-62 i slovensku momčad prikovao za dno ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona u nedjelju

Sutjeska je u Nikšiću uoči posljednje četvrtine imala prednost od 18 koševa, da bi Krka uspjela izboriti produžetak, ali ne i pobjedom u dodatnih pet minuta kompletirati veliki preokret. Domaći su pobjedom 87-81 povećali svoje izglede za opsatanak, koji bi porazom bili svedeni na puku teoriju.

U nedjelju će u akciji biti preostala dva hrvatska predstavnika. Cibona u Držanovom domu od 19 sati dočekuje četvrtoplasirani Mega Leks, a pobjedom bi 'vukovi' učvrstili svoju poziciju na ljestvici. Cedevita će od 21 sat na gostovanju u Ljubljani kod Union Olimpije tražiti pobjedu koja bi joj ostavila realne izglede u borbi za drugo mjesto uoči doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo