KONAVLJANIN - HAJDUK 0-3 / Bili bez Kalinića i Miše potopili Konavljanina

Image

I bez ozlijeđenog Kalinića i gripoznog Ante Miše, Hajduk je bez većih problema s 0-3 svladao Konavljanina na dubrovačkom Lapadu.

18.1.2009.
17:09
VOYO logo

DUBROVNIK - Baš kao i njihovi najveći rivali iz Maksimira, i poljudska je momčad zabila tri gola u nedjeljnoj prijateljskoj utakmici. Hajdukovci su s 0-3 bili bolji od trećeligaša Konavljanina iz Čilipa - strijelci su bili Oremuš (9, 80) i Tomasov (18).

Na teren nije istrčao Nikola Kalinić, koji ima problema sa zadnjom ložom, a zbog gripe nisu igrali ni Josip Skoko te Mario Tičinović. Trener bilih Ante Miše prije utakmice se vratio u Split, jer ga je prehlada također svladala, tako da je momčad u pobjedu umjesto njega odveo Tonči Gabrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je domaća ekipa u pitanju, u ogledu sa Splićanima i nije bilo za očekivati da će značajnije zaprijetiti. U drugom se poluvremenu ipak istaknuo golman Skaramuca s nekoliko izvrsnih intervencija.

Na Lapadu je susret pratilo više od tisuću, što domaćih, što Hajdukovih navijača. Torcida je na početku drugog poluvremena izvela bakljadu, ali nekakvim huliganskim incidentima nije bilo ni traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo