PONIŽENJE KRALJEVSKOG KLUBA / Bilbao potpuno deklasirao Real Madrid

Image
Foto: Youtube

Košarkaši Bilbaoa razbili su u svojoj dvorani goste iz Real Madrida s 93:69 u sklopu 4. kola skupine F TOP-a 16 Eurolige.

9.2.2012.
7:25
Youtube
VOYO logo

U susretu 4. kola skupine F TOP-a 16 Eurolige košarkaša Gezcrap iz Bilbaoa je u svojoj dvorani uvjerljivo svladao madridski Real s 93-69. Marko Banić je u velikoj pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa šest koševa (šut za dva 3-8, trica 0-1), te po dva skoka i dvije asistencije za 24 minute na parketu, dok Ante Tomić nije igrao za Real.

Luka Žorić i Hrvoje Perić odigrali su korektno u dresu Unicaje koja je izgubila na gostovanju kod Montepaschija sa 69-84 u drugom susretu skupine F Žorić je za 21 minutu ubacio 14 koševa (šut za dva 5-7, slobodna bacanja 4-5) i jedan skok, a Perić je igrao 22 minute i postigao osam poena (šut za dva 3-6, trica 0-1, slobodna bacanja 2-4) uz po četiri skoka i asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montepaschi je na vrhu skupine s četiri pobjede, Real i Bilbao imaju po dvije pobjede i dva poraza, a Unicaja je bez pobjede.

U susretu skupine E Anadolu Efes je izgubio na svom terenu od Olympiakosa sa 65-67 i tako sveo svoje izglede za prolazak u četvrtfinale na minimum. Stanko Barać je za Anadolu Efes postigao 16 koševa (šut za dva 6-11, slobodna bacanja 4-8) uz sedam skokova i jednu asistenciju. Anadolu Efes sada ima jednu pobjedu i tri poraza, a Olympiakos dvije pobjede i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu skupine G Emporio Armani je svladao Uniks sa 63-58, a Leon Radošević je u pobjedu svoje momčadi ugradio 11 koševa (šut za dva 5-8, slobodna bacanja 1-2) uz pet skokova i jednu asistenciju za 21 minutu igre.

Emporio Armani je sada treći s jednom pobjedom i tri poraza, a Uniks je i dalje vodeći s tri pobjede i jednim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo