LEONARDO ODLAZI / Bielsa preuzima Inter

Image

Prema najavama predsjednika Intera Massima Morattija brazilski nogometni stručnjak Leonardo na izlaznim je vratima Intera, a umjesto njega milanski klub bi mogao preuzeti Argentinac Marcelo Bielsa.

15.6.2011.
14:55
VOYO logo

"Leonardo je sa velikom strašću vodio klub, međutim njegovi planovi za budućnost su se promijenili. Leonardo je promijenio mišljenje nakon čega smo obavili prve razgovore s Bielsom," kazao je Moratti.

Prema pisanju talijanskog tiska Leonardo se nalazi na odmoru u Dohi gjde pregovara sa novim vlasnicima PSG-a koji mu nude da preuzme momčad ili postane sportski direktor. PSG je nedavno kupila katarska kompanija Qatar Investment Authority Colony Capital koja na Parku Prinčeva slaže pobjedničku momčad. Pregovori su u završnoj fazi, a očekuje se da Leonardo do kraja tjedna prihvati posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonardo je u prosincu prošle godine preuzeo Inter, a sa milanskim klubom osvojio je Kup Italije. Marcelo Bielsa je trenutačno bez posla nakon što je predvodio Čile do osmine finala World Cupa u Južnoj Africi. Nakon što je došlo do promjene na predsjedničkoj poziciji u Čileanskom nogometnom savezu podnio je ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo