ŠOK U SEVILLI / Betis iznenadio Modrićev Real

Image
Foto: AP Images

Jedini pogodak na utakmici postigao je Extebarria u 17. minuti, a Realu nije pomogao ni Luka Modrić koji je ušao u 46. minuti.

25.11.2012.
9:57
AP Images
VOYO logo

U 13. kolu španjolskog nogometnog prvenstva nogometaši madridskog Reala izgubili su gostima kod Betisa sa 0-1, a pobjednički gol zabio je Benat u 17. minuti. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme i bio je među najbolje ocijenjenim igračima Reala.

Realu je ovo prvi poraz u Primeri nakon šest uzastopnih pobjeda, i dosadašnji zaostatak od osam bodova za vodećom Barcelonom mogao bi se povećati jer danas Barca gostuje kod Levantea.

Trener Reala Jose Mourinho ponovno je kritizirao suce, ali je dodao da utrka za naslov još nije gotova, te da ima puno prilika za popravak.

"Sudac je bez razloga poništio gol Benzeme, a u završnim minutama nije dosudio penal za nas. U nedjelju ćemo vjerojatno zaostajati 11 bodova. Nema kod nas ni optimizna, ni pesimizma, situacija je naprosto teška. No, podsjećam vas da smo prošle sezone u ožujku imali 10 bodova više od Barce, a onda smo par utakmica remizirali i borba za titulu ponovno je bila neizvjesna", kazao je Mourinho i dodao: "Kad pobjeđujemo onda su svi zaslužni, a kad izgubimo onda je trener kriv. Pitam se u čemu sam ja to pogriješio".

Na poluvremenu Mourinho je napravio dvije zamjene, umjesto Mesuta Ozila i Khedire u igru je uveo Luku Modrića i Kaku.

Modrić je odlično odradio "playmakersku" ulogu, dobro je ditribuirao lopte i od njega su kretali mnogi napadi Reala, te je uz Cristiana Ronalda i vratara Casillasa bio najbolje ocijenjeni igrač "kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo