BELGIJAC OTKRIO TAJNU: / Ovo je razlog zašto je u sjajnoj formi iako, kao i Modrić, iza sebe ima polufinale SP-a

Image
Foto: AFP

Krilni napadač uspio je zadržati svježinu.

12.11.2018.
12:13
AFP
VOYO logo

Najbolji nogometaš Chelseaja Eden Hazard u ovu sezonu ušao je u senzacionalnoj formi. U 14 nastupa u svim natjecanjima uspio je skupiti osam golova i četiri asistencije. Malo tko se nadao da bi tako dobro mogao otvoriti natjecanje s obzirom da je iza njega bilo ljeto u kojem se s reprezentacijom stigao do polufinala Svjetskog prvenstva te se okitio broncom. U razgovori za Talk Sport priznao je da osjeća posljedice dugog ljeta, ali i da je još uvijek svježiji nego što bi trebao biti.

Ozljeda

"Vjerujte mi, umoran sam. Međutim, mislim da sam u dosta dobrom stanju. Prošle godine zbog ozljede gležnja nisam igrao tri mjeseca i zbog toga sam sada svjež", rekao je Belgijac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A kada si sretan onda i neke stvari možeš pokušati napraviti na travnjaku. Uživam u igri. Kada sam na travnjaku pokušavam pružiti sreću, prvo sebi, a onda i navijačima. U ovom trenutku ide nam dobro i zato i ja igram dobro. Tako da sam sretan što igram", rekao je Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njega hrvatski maestro Luka Modrić u velikom je padu. Lani je odigrao najbolju sezonu u karijeri koju je okrunio trećom uzastopnom Ligom prvaka, srebrom na SP-u te Uefinom i Fifinom nagradom za najboljeg nogometaša.

Dugo ljeto ostavilo je vidljive posljedice na njegovu formu jer ona nije niti približna onoj na koju su navikli navijači Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo