VIDEO: / Igrač usred utakmice otrčao na porod

Nesvakidašnji događaj zbio se na bejzbol utakmici između Boston Red Soxa i New York Yankeesa. Naime, igrač domaće momčadi je 'pobjegao' sa susreta jer mu se žena porađala.

14.9.2012.
8:42
VOYO logo

Dustin Pedroia odličan je bejzbolaš, ali ne želi da mu se posao upliće u privatni život. Igrač druge baze Boston Red Soxa 'pobjegao' je usred utakmice protiv omraženih rivala New York Yankeesa. Razlog? Supruga mu je dobila trudove i otišla poroditi dijete u bolnicu.

Kelli Pedroia bila je i na tribinama Fenway Parka kada su počeli trudovi, a tijekom sedmom inninga, menadžer Red Soxa Bobby Valentine dobio je vijest kako je Kelli otišla u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam Dustinu - Što ćeš napraviti? Zapravo, rekao sam mu da ode. Nisam ga ni pitao što želi napraviti. Rekao sam mu - počelo je", objasnio je Valentine.

I Dustin je ostavio palicu i kacigu, te odjurio u bolnicu. Zanimljivo, prije tri godine propustio je nastup na All-Star utakmicu radi rođenja prvog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valentineu isto nije bilo dosadno, u posljednjem inningu zaradio je isključenje, zbog svađe sa sucem morao je otići s klupe, a njegova je momčad izgubila s 5:4 od Yankeesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo