BEZ INTERESA ZA TRENIRANJE / Becks ne želi biti na klupi

Image
Foto: PIXSELL

Engleski nogometaš i velika zvijezda izvan terena David Beckham odbacio je mogućnost bavljenja trenerskim poslom kada završi igračku karijeru kazavši kako nije uživao kao pomoćnik engleskom izborniku Fabiju Capellu na prošlogodišnjem svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

6.12.2011.
14:20
PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda LA Galaxyja David Beckham ne želi biti trener jer je iz prve ruke vidio kako je to težak posao i nije mu se ni najmanje svidio.

Bivši kapetan engleske reprezentacije propustio je svjetsko prvenstvo 2010. zbog ozljede, ali se priključio reprezentaciji kao član pomoćnog tima Fabija Capella. Engleska je u drugom krugu natjecanja poražena od Njemačke 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće mi se to nije svidjelo. Nije mi jasno kako treneri to mogu raditi", kazao je 36-godišnji nogometaš koji je trenutačno sa svojim klubom LA Galaxyjem na turneji u Australiji.

"Volim raditi s djecom i trenirati djecu, ali biti trener je nešto što me nikada nije zanimalo. Uživao sam biti dio iskustva u Južnoafričkoj Republici, ali stajati po strani je bilo teško".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo