NIJE U ŠOLDIMA SVE / Beckham: Izabrao sam Milan jer sam mislio na Svjetsko prvenstvo

Image

"Oduvijek sam samo želio igrati nogomet, a kada igraš za ovakav klub, onda se novac ne spominje", kaže Englez.

11.3.2009.
16:53
VOYO logo

Nakon što se završila saga oko ostanka u dresu Milana do srpnja, engleski reprezentativac David Beckham pojasnio je neke stvari vezane uz ostanak u Seriji A. 

"U ovoj momčadi nikome nije ego izražen, lijepo sam primljen i nije mi bio problem udomaćiti se. Uživam ovdje i to u svakom aspektu", kazuje Beckham, koji je za svoje uživanje morao odvojiti nekoliko milijuna eura kako se ne bi (odmah) morao vratiti u Los Angeles Galaxy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako sam kaže, to mu nije bilo teško. Za to je imao bar dva velika razloga. Prvi i onaj najbitniji jest da je u Italiji bliže oku izbornika Fabija Capella, koji će, nastavi li s dobrim igrama, imati ga na popisu putnika za SP u Južnoj Africi. Drugi razlog je taj da je Milan veliki klub, stalno prisutan u europskim kupovima, uglavnom Ligi prvaka. Klub koji se uvijek bori za trofeje.     

"Cijela moja karijere nema veze s novcem. Oduvijek sam samo želio igrati nogomet, a kada igraš za ovakav klub, onda se novac ne spominje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije zaboravio da će se vratiti u svoj klub LA Galaxy. Svjestan je da će ga navijači izviždati zbog odluke da ostane u Milanu.

 "Radujem se povratku, ondje sam igrao dvije godine, no morao sam misliti na Svjetsko prvenstvo.  Već sam doživio negodovanja i zvižduke, ne smetaju me. Dođe li do toga, suigrači će me okružiti i znati odgovoriti na to. A, ja ću se truditi igrama promijeniti takve stavove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Engleski nogometni reprezentativac će, ostati u crveno-crnom dresu do srpnja. Potom se vraća u Los Angeles gdje će igrati do listopada kada ponovno dolazi u Milan i za talijanski klub igra do kraja te 2009/2010 sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo