BOYSI POKRENULI VELIKU AKCIJU I MOLE ZA POMOĆ: / 'Krećemo s izgradnjom kućica za najpotrebitije na potresima pogođenim područjima'

Image

Donacije je moguće dovesti na parking između okretišta na Borongaju i južne tribine maksimirskog stadiona

10.1.2021.
18:28
VOYO logo

Pomoć u prostorima pogođenima potresom pristiže sa svih strana, a veliku ulogu imale su i navijačke skupine.

Bad Blue Boysi, kao i većina drugih skupina, i dalje su angažirani pa su tako odlučili graditi montažne kućice za to područje, a na svojoj Facebook stranici pozvali su zainteresirane da im doniraju građevinski materijal koji im je potreban za izgradnju istih. S gradnjom počinju već u ponedjeljak, 11. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donacije je moguće dovesti na parking između okretišta na Borongaju i južne tribine maksimirskog stadiona, ili u novo skladište koje su Boysi pronašli u Sisku.

Sve informacije možete pronaći u njihovoj objavi, koju prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od 11.01. krećemo s izgradnjom montažnih kućica za najpotrebitije na potresima pogođenim područjima Siska, Petrinje i Gline! Stoga trebamo određene materijale koji će nam koristiti za izgradnju montažnih kućica, a to su: - trapez limovi - OSB ploče 7 mm - osb ploče 12 mm - osb ploče 18 mm - sednvič paneli 5 cm debljine - grede 14x12 - rogovi 10x10 - štafle 5x8 (4m dužine) - plave palete 120 x 80 - staklena vuna - stirodur 5 cm - stiropor 5 cm - stiropor 8 cm - šarafi za knauf - vijci - električni kabeli - utičnice - prekidači - kanalice - PVC prozori dvokrilni (max 100 cm sirine) - PVC vrata (max 200 cm visine) - linoleum - parna brana (folija) - pur pjena Sve donacije građevinskog materijala moguće je dovesti u jedno od 2 privremena skladišta: 1. Zagreb, parking između okretišta na Borongaju i južne tribine maksimirskog stadiona - skladište radi svaki dan od 10 do 17. Kontat: info@badblueboys.hr. 2. Sisak, Zagrebačka cesta 44, iza Inine benzinske postaje. Zbog popunjenosti kapaciteta više ne primamo ništa u skladište u Novom Pračnom. Kontakti za novo skladište u Sisku: +385953741713 (Leo) ili info@badblueboys.hr. Osim donacija građevinskog materijala i volontera, trebamo i majstore i firme koje će raditi unutarnje radove (prozori, vrata, struja, voda, monteri suhe gradnje, stolari, krovopokrivači). Sve zainteresirane molimo da se jave privatnom porukom ili na info@badblueboys.hr!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo