atmosfera za pamćenje / BBB-i 'zapalili' Šalatu na prvoj utakmici futsal kluba Dinamo

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Futsal klub Dinamo odigrao je svoju prvu utakmicu protiv ponajboljih hrvatskih igrača futsala, no u središtu pozornosti nije bila sama utakmica, već fantastična atmosfera na tribinama kojom su BBB-i podsjetili na stare dane.

7.9.2014.
10:17
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Futsal klub Dinamo odigrao je u subotu navečer na zagrebačkoj Šalati prijateljsku utakmicu protiv ponajboljih hrvatskih igrača futsala među kojima su nastupile i Dinamove legende Zvonimir Soldo, Tomo Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić i Dario Šimić.

No, sama utakmica nije bila toliko u središtu pozornosti koliko je bio navijački dekor na tribinama. Oko 3.500 pripadnika Bad Blue Boysa okupilo se na tribinama zagrebačke Šalate i jednoglasno pokazalo koliko žarko žele 'Dinamo bez Mamića.' Bila je to atmosfera kakva se u Zagrebu može doživjeti još jedino na utakmicama Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od čelnih ljudi inicijative 'Za naš Dinamo', Dario Šimić, nije skrivao svoje oduševljenje:

''Ovo je nešto što Zdravko Mamić ne može imati na svojim utakmicama'', ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najljepša stvar u cijeloj priči je što je na tribinama bilo onih koji imaju zabranu dolaska na stadion Maksimir, zatim starijih građana, ali i mnogo roditelje i djece, no cijeli je događaj prošao bez ijednog najmanjeg incidenta.

Klub još uvijek traži svoj dom u kojem će igrati utakmice, a prvi izbori za klupsku upravu bit će raspisani za godinu dana, dokad će klub pokušati ući u 1. futsal ligu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo