ODLAZI NA ZASLUŽENI ODMOR / Bayernov junak ipak ne ide u mirovinu

Image
Foto: Peter Kneffel/DPA/PIXSELL

Heynckesu su protekle dvije sezone bile treće razdoblje na klupi Bayerna, vodio ga je tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, te kratko u završnici sezone 2008/09.

4.6.2013.
14:30
Peter Kneffel/DPA/PIXSELL
VOYO logo

MÜNCHEN - Trofejni njemački nogometni stručnjak JuppHeynckes (68), koji je ove sezone s Bayernom osvojio Ligu prvaka te njemačko prvenstvo i Kup, kazao je na konferenciji za medije u utorak kako će sljedeće sezone uzeti odmor, ali da to ne znači okončanje njegove trenerske  karijere.

"Još uvijek sam pod dojmom nedavnih događaja. Ovoga ljeta neću preuzeti niti jedan klub, kako u Njemačkoj, tako i u inozemstvu", kazao je Heynckes kojega će sljedeće sezone na klupi Bayerna zamijeniti Španjolac JosepGuardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle sezone sam nakon poraza u finalu Lige prvaka supruzi rekao kako ću odraditi ugovor s Bayernom do kraja i onda uzeti odmor. Ove sam sezone dosegao svoj vrhunac, posljednjih nekoliko tjedana sam shvatio da sam došao u godine kada mi je potrebno mnogo više vremena za oporavak. Trenirati Bayern zahtijeva mnogo snage i energije", dodao je Heynckes na svojoj oproštajnoj konferenciji za medije u Bayernu.

"Osobno nisam pobornik konačnih odluka. Imam 68 godina i postoji život koji nije povezan s poslom, želim uživati u njemu", zaključio je Heynckes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heynckesu su protekle dvije sezone bile treće razdoblje na klupi Bayerna, vodio ga je tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, te kratko u završnici sezone 2008/09. Proteklih dana spominjao se kao mogući nasljednik JoseaMourinha na klupi Reala iz Madrida s kojim je 1998. godine također osvojio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo