NJEMAČKO FINALE / Barcelona nikad nije doživjela ovakvu tragediju!

Image
Foto: AP Images

Bayern je ne samo izbacio, nego i "ponizio" Barcelonu, pobijedivši i u uzvratu na Nou Campu s 3:0 te s ukupnih 7:0 nanio najteži ukupni europski poraz katalanskom gigantu. Dvoboj je praktički bio riješen nakon "minhenskih" 4:0, a i teoretski sat vremena prije utakmice kada je objavljeno da Leo Messi zbog ozljede ipak neće igrati u uzvratu.

1.5.2013.
22:28
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Bayerna plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su i u uzvratu na Nou Campu slavili protiv Barcelone s 3:0. U prvom susretu u Muenchenu Bavarci su pobijedili s 4:0 i s ukupno nevjerojatnih 7:0 prošli u finale, gdje ih čeka dortmundska Borussia.

Pogotke su za Bayern dali Arjen Robben (47), Gerrad Pique (72 ag) i Thomas Mueller (76), a Barceloni je to najteži ukupni poraz u Europi uopće. Mario Mandžukić je odlično odigrao cijelu utakmicu za goste, dok zbog ozljede u igru nije ulazio najbolji nogometaš svijeta Leo Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom finalu 25. svibnja na Wembleyu igrat će tako Bayern i Borussia Dortmund, a bit će to prvo njemačko finale u povijesti. Borussia će tražiti svoj drugi naslov europskog prvaka, a Bayern peti.

____________________________________________________________________

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Bayern je potvrdio prolaz u finale. Lopta je došla do Robbena na desnoj strani koji je, u svom stilu, prošao i pogodio sami desni kut vrata Valdeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga trener Barce je izvadio Xavija i Iniestu, a u 72. minuti Riberyjev centaršut prema Mandžukiću presjekao je Pique, ali je pogodio svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U 77. minuti ponovno je jednu "svijeću" nabacio Ribery, a u skoku je najviši Mueller za 0:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo