Potvrdili i vratara / Barca ima novog trenera na kormilu!

Image
Foto: AP Images

Bivši španjolski reprezentativac u svojoj je karijeri igrao za Barcelonu, ali i za velikog suparnika Reala, a prije Celte je kratko vrijeme bio i trenerom Rome.

19.5.2014.
20:52
AP Images
VOYO logo

Luis Enrique Martinez novi je trener Barcelone, a na kormilu katalonskog kluba zamijenit će Argentinca Gerarda Martina koji je dao ostavku u subotu, objavila je uprava Barcelone.

Prema očekivanju, Luis Enrique (44) je postao trenerom Barce što je bilo izvjesno još prije pet dana kada je otišao iz Celte Vigo. Bivši španjolski reprezentativac u svojoj je karijeri igrao za Barcelonu, ali i za velikog suparnika Reala, a prije Celte je kratko vrijeme bio i trenerom Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luis Enrique je izabran za novoga trenera na inzistiranje sportskog direktora Andonija Zubizarrete, a uskoro će potpisati dvogodišnji ugovor", stoji u priopćenju Barcelone.

U istom priopćenju se navodi da je Barca potvrdila dovođenje vratara Marc-Andre Ter Stegena iz Borussije Monchengladbach, dok su sa posudbi vraćeni Rafa Alcantara (Celta) i Gerard Deulofeu (Everton).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo