Nije dugo izdržao / Balotelli nakon tjedan dana napravio prvu glupost u Liverpoolu

Image
Foto: AP Images

Talijanski napadač ganskog porijekla prije nešto više od tjedan dana promijenio je klub i postao član Liverpoola, no nije mu dugo trebalo da napravi prvi izgred. Mario je naime, na zatvorenoj trening utakmici protiv Wolverhamptona glavom udario igrača i zaradio izravni crveni karton.

5.9.2014.
21:07
AP Images
VOYO logo

Tek što je stigao u Liverpool, Mario Balotelli napravio je prvi izgred.

Zločesti dečko nogometa na utakmici je protiv Wolverhamptona glavom udario suparničkog igrača u glavu i zaradio izravni crveni karton. Ironija je tim veća što se radilo o zatvorenoj trening utakmici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski napadač oduvijek je poznat po osebujnom karakteru i velikom broju incidenata na nogometnim terenima i izvan njih.

Ovim potezom Balotelli je zasigurno zadao nove muke menadžeru Liverpoola Brendanu Rodgersu, kojeg su i prije upozoravali da dovođenje karizmatičnog Balotellija i nije najbolja stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Balotelli se iznenađujuće nije našao na posljednjem popisu reprezentativaca za prijateljski susret protiv Nizozemske, a čini se kako izbornik Italije Antonio Conte neće previše žaliti za tom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo