Bahati Slaven: Trener amatera očitao lekciju Biliću!

Image
Foto: AFP

Era Slavena Bilića u West Hamu je počela laganom pobjedom (3:0) nad andorskim predstavnikom Lusitansom u 1. prekolu Europske lige, a gostujući trener je dobio svojih par minuta slave nakon uzvrata.

3.7.2015.
13:46
AFP
VOYO logo

"Bilić je pokazao nedostatak poštovanja. Rastužuje me jer se tako nešto dogodilo u zemlji u kojoj je nastao fair-play. Valjda je smatrao da mi nismo toliko važni da mora biti prisutan. Pretpostavljam da se naosvajao trofeja u karijeri i vjerojatno je pomislio da je 'Special one'. On je trener West Hama i trebao bi doći na uzvratnu utakmicu u Andoru", kazao je trenera Lusitansa Xavi Roura.

Ostao na tribinama

Podsjetimo, Bilić je odlučio utakmicu pogledati s tribina, jer je dobar dio prve momčadi Hammersa ostao na pripremama u Irskoj, dok su protiv amatera zaigrali pričuvni igrači. Na klupi je sjedio Terry Westley, voditelj nogometne škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazao je respekt. Nije mogao biti na dva mjesta odjednom. Popodne se vratio s priprema i svo vrijeme proveo s igračima. Održao je govor u svlačionici. Dvojica debitanata, Page i Oxford su dobili svoje dresove. Bilić i predsjednik su održali govore, poručili im da ponosno i časno nose dres, da nasljeđuju tradiciju fantastičnih igrača poput Hursta, Moorea, Lamparda, Ferdinanda i da je stiglo njihovo vrijeme", rekao je Westley i istaknuo: "Bilić je bio oduševljen rezultatom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo