BABIĆ: / 'Danas je bila krucijalna vjera, a jedna me stvar posebno smeta'

Image

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Žejko Babić nije skrivao oduševljenje pobjedom nad Danskom u trećem kolu skupine A na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

11.8.2016.
23:04
VOYO logo

"Igrali smo dobro. Mislim da je danas bila krucijalna vjera i jedna homogenost. Mi smo vjerovali da možemo to napraviti. Forma nam se diže kao što smo i ranije pričali. Danas smo mi bili bolji. Tim je pobijedio. Igrači su bili usredotočeni i dobro su odradili svoj posao", izjavio je Babić te je nastavio.

Image
HRVATSKA SE PROBUDILA: /

Kauboji na krilima genijalnog Duvnjaka stigli do velike pobjede

Image
HRVATSKA SE PROBUDILA: /

Kauboji na krilima genijalnog Duvnjaka stigli do velike pobjede

"Uvijek kada pobijediš taktika je dobra, a kad izgubiš onda nije. Vjerujem da je danas pobijedio tim i vjera. Rekli smo da ćemo se dizati kako ide turnir. Duboko vjerujem u to", rekao je izbornik pa se osvrnuo na probleme koji ih muče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike ih bole

"Za izvrednu pobjedu protiv Argentine novinari napišu da je to bezveze. Normalno, igrači kad to pročitaju misle da je sve loše. To je bila velika pobjeda. Znam što s njima pričam, ali mediji anuliraju sve. Tim naravno nakon toga gubi samopouzdanje", kazao je Babić. Posebno je pohvalio Marka Kopljara.

"Marko mi je danas puno pomogao.To je njegova taktika bila", dodaje te je najavio sljedeću utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako se veselim susretu s Francuskom. Bit će nam teško kao i njima", završio je.

Već spomenuti Kopljar također je prokomentirao pobjedu nad Danskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Najbitnije je da smo se riješili grča iz prve dvije utakmice i da smo se malo opustili. Generalno sve izgleda bolje. Ne znam što se uvuklo u nas. U drugoj se utakmici se jasno uvukla nerzvoza iz prve. Obrana nam je danas izgledala kompaktnije", kazao je Kopljar.

"Stligli su nas u drugom dijelu. Polukontra i kontra su im stravični. Uspjeli smo ih anulirati. Oni te mogu iz kontre samljeti u deset minuta. Ne samo nas. To im je najjače oružje. Uspjeli smo ih spriječiti. Bili smo taktički zreli i znali smo što radimo te smo se držali toga. Igrali smo svi dobro", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo