NOVO LICE USPJEŠNICE / Atraktivna, štedljiva i povoljna - Insignia!

Image
Foto: opel

Obnovljenom Insignijom koja će imati svoju svjetsku premijeru na 65. frankfurtskom sajmu automobila sredinom rujna Opelova modelska ofenziva prelazi na sljedeću razinu.

20.6.2013.
12:35
opel
VOYO logo

Ovaj model s vrha ponude krasi još privlačniji stil interijera i eksterijera dok novi snažni i ultraučinkoviti motori s izravnim ubrizgavanjem poput turbo dizelskog s emisijom od 99 grama CO2 po kilometru te benzinski turbo agregat nove generacije dodatno proširuju ionako bogat portfelj motora.

Ova vrlo niska emisija ispušnih plinova svrstava novi dvolitreni turbo dizelski motor u A+ energetsku klasu efikasnosti. Obje izvedbe motora (88kW/120KS i 103kW/140KS prema EG Nr.715/2007) u izvedbama karoserije sa četiri i pet vrata, ručnim mjenjačem sa šest brzina i start/stop sustavom troše samo 3,7 litara goriva na 100 km u kombiniranom ciklusu (Sports Tourer: 3,9 l/100 km).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: opel

Takva potrošnja čini Opel Insigniju 2.0 CDTI najefikasnijim dizelskim automobilom u svojoj klasi. Najistaknutiji benzinski motori su dva agregata s turbom i izravnim ubrizgavanjem: 2.0 SIDI Turbo sa 184 kW/250 KS i maksimalnim okretnim momentom od 400 Nm te 1.6 SIDI Turbo iz najnovije generacije motora sa 125 kW/170 KS i 260 Nm te čak do 280 Nm s overboostom.

Cijeli niz poboljšanja podvozja osigurava veću udobnost, a s Insignijom je sada dostupna i posve nova generacija informacijsko-multimedijskog sustava koja u automobil integrira brojne funkcije pametnog telefona te se njime upravlja intuitivno i jednostavno putem dodirne pločice – touchpada – na središnjoj konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: opel

Insignia je dosad osvojila 580.000 Opelovih vozača, a nova bi generacija sa svojim visokokvalitetnim i elegantnim kokpitom, intuitivnim upravljanjem informacijsko-multimedijskim sustavom, vrhunskim motorima i izražajnijim dizajnom mogla biti još uspješnija.

Jer, sada je još sofisticiranija i privlačnija a uz svu tu eleganciju, kažu u Opelu, ključ novog modela je ponuditi vozaču i putnicima komforan i siguran doživljaj vožnje kroz vrhunsku tehnologiju po uistinu atraktivnoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: opel

U Hrvatskoj se nova Insignia već može naručiti a cijene za novi model ostaju na nivou jednako opremljenih Insignija prethodne generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike