remi s barcelonom / Atletico postao prvak Španjolske nakon 18 godina!

Image
Foto: AP Images

Atletico Madrid odigrao je 1-1 na Nou Campu s Barcom i tako osvojio naslov prvaka Španjolske. Povela je Barcelona preko Alexisa, a gol vrijedan tutule zabio je Godin.

17.5.2014.
20:11
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida osvojili su remijem kod Barcelone (1-1) u zadnjem kolu naslov prvaka Španjolske nakon dugih 18 godina. Svoj ukupno 10. naslov u povijesti skupo su platili ozljedama najboljih igrača Diega Coste i Arde Turana. 

Atletico je u dramatičnoj utakmici ostao neporažen na Nou Campu, iako su već nakon 22 minute ostali bez ozlijeđenih Diega Coste i Arde Turana, koji su u suzama napustili teren, te je njihov nastup u finalu Lige prvaka protiv Reala u subotu krajnje neizvjestan. Barca je povela u 33. minuti fantastičnim pogotkom Alexisa Sancheza, koji je razornim udarcem iskosa pogodio same rašlje nemoćnog vratara gostiju. Atleticu je naslov donio pogodak glavom Diega Godina u 49. minuti, a momčad iz Madrida je znalački sačuvala 1-1 dokraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico prvenstvo završava s 90 bodova, dok su Barcelona i Real Madrid skupili po 87. U nedjelju pada odluka koja će dva kluba napustiti Primeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo