SVI SU LUDI ZA PIPPOM / Atletico i Man. City love Inzaghija

Image

Veteran Milana zbog male minutaže nema namjeru s klubom produžavati ugovor koji mu istječe u lipnju 2010.. A popis klubova koji ga žele je poduži...

24.11.2009.
17:15
VOYO logo

Nekolicina europskih klubova spremna je svoje redove dovesti veterana Milana Fillipa  Inzaghija, pišu talijanski mediji. 36-godišnjem napadaču, koji je u dva navrata osvajao naslov pobjednika Lige prvaka, u lipnju 2010. istječe ugovor, a Corriere Dello Sport piše da nema namjeru obnavljati ugovor. Tim više jer trener Leonardo vremešnom nogometašu ne daje zadovoljavajuću minutažu.

No, Pippo ne treba brinuti hoće li nastaviti karijeru. Pitanje je u kojem će klubu završiti, jer nekoliko klubova uključujući Manchester City, Sevillu, Parmu ali Chelsea već priprema ponudu za ljetni prijelazni rok.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za sada su,čini se,  najbrži Atletico Madrid i Manchester City koji spremaju ponudu za siječanj. Posebno su agilni u Madridu gdje su svjesni činjenice da će ih tijekom tog prijelaznog roka napustiti francuski napadač FlorentSinama Pongolle.

Moguć je prelazak i u Chelsea, klub koji vodi bivši trener Milana Carlo Ancelotti. Inzaghi bi svakako koristio tijekom Afričkog Kupa nacija kada će biti odsutni Didier Drogba i Salamon Kalou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo