ZA PRAVU CIJENU / Arsenal spreman prodati Fabregasa

Image

"Postoji novčana granica preko koje je teško preći, ponuda koja je predobra da bi se odbila. To je 40 milijuna funti", kaže neimenovani klupski izvor.

6.7.2009.
9:24
VOYO logo

Arsenal je spreman prodati svog kapetana Cesca Fabregasa! Potvrdio je to za engleski tabloid The Sun neimenovani izvor unutar kluba.

"Nitko u Arsenalu ne bi volio vidjeti Fabregasa da odlazi, no uvijek postoji novčana granica preko koje je teško preći, ponuda koja je predobra da bi se odbila", rekao je izvor dodajući da bi ponudu od 40 milijuna funti bilo teško odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li takva ponuda doći na Emirates teško je reći, no poznato je da Real, a posebno Barcelona jako žele 22-godišnjeg Španjolca vidjeti u svojim redovima. Fabregas je izdanak Barcelonine omladinske škole, kao 16-godišnjak došao je među "topnike", a svojim zalaganjem izborio je kapetansku vrpcu. Predsjednik Barcelone Joan Laporta ranije je izrazio želju o povratku svojeg "djeteta".

"Cesc Fabregas ima Barcelonin DNK u svome tijelu i mislim da će jednom igrati u ovome klubu. Ja, trener Pep Guardiola, i sportski direktor Txiki Begiristain ga želimo u svojim redovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo