AO: / Ana i Novak lako, Vesna završila takmičenje

Ana Ivanović i Novak Đoković plasirali su se u treće kolo Australijan Opena

15.1.2014.
12:55
VOYO logo

Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković plasirali su se u treće kolo Australijan Opena, dok je Vesna Dolonc završila takmičenje.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor uspešno su započeli takmičenje u dublu, Jelena Janković je u paru sa Karin Knap takođe prošla dalje, dok je Bojana Jovanovski pretrpela poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva na terenu bila je Vesna Dolonc koja je uspela da osvoji samo tri gema protiv Serene Vilijams.

Drugi reket sveta Novak Đoković je do trećeg kola stigao nakon pobede nad Leonardom Majerom 6:0, 6:4, 6:4. On je nakon meča izjavio da je želeo da se što pre završi zbog vrućine. Srpski teniser će u trećem kolu igrati sa Denisom Istominom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Ivanović je za manje od sat vremena savladala Moniku Bek, dopustivši joj samo tri gema, bilo je 6:1, 6:2. Naredni meč Ivanovićeva igra sa Samantom Stosur.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor su posle dve godine odigrali prvi zajednički duel na Gren slemovima posle dve godine. Srpsko-kanadski par je savladao Nemce Benjamina Bekera i Danijela Brandsa sa 6:4, 6:3, posle jednog sata i pet minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspešna u dublu bila je i Jelena Janković koja je u paru sa Karin Knap pobedila rusku kombinaciju Pavljučenkova-Zvonarjova 6:2, 6:4. Bojana Jovanovski i Dona Vekić nisu bile uspešne, osvojile su samo jedan gem u porazu od Anabel Medine Gariges i Jaroslave Švedove – 6:0, 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo