[ANKETA] BIJELI U POTRAZI ZA TRENEROM: / Carrillo je na izlaznim vratima, a ovo su potencijalni nasljednici

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Šokantan poraz od Rudeša najvjerojatnije je presudio španjolskom stručnjaku Joanu Carrillu. Nakon malo manje od godinu dana pognute glave napustiti će Poljud.

5.11.2017.
10:47
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Vodstvo kluba nema drugog izbor i mora što prije reagirati. Baš poput nedavno u reprezentaciji i u splitskom velikanu sprema se šok terapija.

Image
KREĆE ČISTKA NA POLJUDU: /

Carrilla još samo jedna stvar dijeli do odlaska iz Hajduka, njegovim stopama ide i Portugalac

Image
KREĆE ČISTKA NA POLJUDU: /

Carrilla još samo jedna stvar dijeli do odlaska iz Hajduka, njegovim stopama ide i Portugalac

Pitanje je samo tko će biti sretnik i preuzeti momčad u trenucima krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su posljednje dvije sezone klub vodila dva stranca, Marijan Pušnik i Carrillo, možda će se ovaj put vodstvo odlučiti na domaće rješenje.

Puno je kandidata samo je pitanje tko je pravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk su do sada najčešće vodile njihove legende. Tako su trenutno su slobodnog statusa Mišo Krstičević i Ante Miše, dvojica stručnjaka koji su već vodili Bijele.

Također nameće se i Vik Lalić. Nakon odlaska Pušnika upravo je on bio privermeno rješenje. Trenutno je u ulozi Carrillova pomoćnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jedno od imena u ovom trenutku svakako iskače. Riječ je o Željku Kopiću. Donedavni trener Slaven Belupa trenutno je slobodab. Riječ je perspektivnom stručnjaku koji je napravio izvrstan posao u Koprivnici, ali je dao otkaz nakon nekoliko lošijih utakmica. Iskustvo je osim u Slavenu skupljao i u Zagrebu s kojim je odradio odličnu sezonu.

Isto tako Hajduku bi lako mogli posegnuti za trenerom Genoe Ivanom Jurićem. On je trenutno pred otkazom jer je Genoa izgubila u derbiju od Sampdorije. Riječ je o još jednom bivšem igraču Hajduka i vrlo cijenjenom stručnjaku u Italiji. Pitanje je samo želi li se nakon Serie A okušati u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

20.05.2017., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 35. kolo, NK Lokomotiva - NK Slaven Belupo. Trener Slavena Zeljko Kopic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U susjednoj BiH vodeći Široki Brijeg uspješno vodi Goran Sablić. Bivši hajdukovac prije toga trenirao je Split. On sigurno dobro poznaje situaciju u klubu i bio bi također dobro rješenje.

U HNL-u, inače, postoje još dva izvrsna trenerska imena koja bi mogla voditi splitskog velikana. Zoran Zekić dokazao se u Osijeku, ali teško da bi u ovom trenutku napustio Gradssi vrt bez obzira koliki je izazov voditi Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Genoa's coach Ivan Juric from Croatia reacts during the Italian Serie A football match Genoa vs AC Milan at "Luigi Ferraris" Stadium in Genova on October 25, 2016. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Isto tako već nekoliko godina Samir Toplak dokazuje se u Interu iz Zaprešića. Priliku na velikoj sceni još nije dobio i možda je vrijeme da je dobije.

Navijači bi sasvim sigurno na klupi opet voljeli vidjeti Damira Burića, koji odradio solidan posao dok je vodio klub, ali mu nova uprava s Ivanom Kosom nije ukazala povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo