'Kunem se majčinom glavom! Za nas je to šok!'

Andy Schleck, pobjednik Tour de Francea prije dvije godine, šokiran je izbacivanjem svoga starijeg brata Fränka s ovogodišnjeg izdanja najveće svjetske biciklističke utrke.

19.7.2012.
18:30
VOYO logo

Fränka je u utorak izbacila njegova momčad RadioShack nakon što je otkriveno da je bio pozitivan na doping-testu. Luksemburžanin je očekivano demantirao uzimanje nedopuštenih sredstava i ustvrdio kako mu je vjerojatno netko podmetnuo, a u njegovu je nevinost uvjeren i Andy kojem je, pomalo ironično, upravo pozitivan doping-test zaslužan za najveći uspjeh u karijeri.

Naime, krunu na Tour de Franceu 2010. je mlađi Schleck zaradio naknadno, nakon što je Alberto Contador diskvalificiran zbog pada na doping-kontroli. U svakom slučaju, Andy tvrdi da njegov brat sigurno svjesno nije uzeo nikakvu zabranjenu supstancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam 100 posto, nego 110 posto za Fränka. Za nas je to ogroman šok jer nikad nije uzimao ništa ilegalno. Kunem se majčinom glavom! Stalno treniramo zajedno iako je to ove sezone malo manje bio slučaj. No, mogu samo ponoviti da nikad nismo uzeli ništa", rekao je Andy koji je ovogodišnji Tour propustio zbog ozljede zdjelične kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo