TALIJAN SE NALJUTIO / Ancelotti napao Niku Kovača: 'Vi ste krivi za ozljedu Luke Modrića'

Image
Foto: Screenshot

"Hrvatski liječnik kao da je pao s Marsa, a Kovač - on je trebao poštedjeti Luku u utakmici protiv Norveške!", oštar je bio Carlo Ancelotti na optužbe kako je preforsirao Modrića u ligaškim utakmicama Reala, što je i dovelo do nove ozljede. Naravno, stigao je i odgovor

21.4.2015.
19:21
Screenshot
VOYO logo

Nije ga poštedio pa se naljutio. Modrić je završio na koljenima, s ozljedom ligamenta. Na udaru se našao Ancelotti, pa je Talijan brzopotezno uzvratio šefu liječničke službe reprezentacije.

"Liječnik iz Hrvatske kao da je iz nekog drugog svijeta. Ako je Modrić trebao odmarati nakon ozljede, mogao je odmor dobiti u utakmici protiv Norveške koja je već bila riješena. Postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, ali ovdje je bio jaki duel i ništa se nije moglo napraviti", izjavio je trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebaju ga svi i zato Luku nije štedio ni Kovač. Protiv Norveške je odigrao svih 90 minuta, ali Nemec ostaje pri svom. Umor je odradio svoje, a Ancelotti se nema pravo ljutiti.

"Njegovo je pravo da ima mišljenje. A moje pravo je da imam svoje mišljenje. Ovo što se dogodilo se dogodilo bio ja s ove ili one planete", kaže liječnik reprezentacije BorisNemec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervoza je u Ancelottija velika, jer ne samo da je ostao bez Modrića, već su ozljeđeni Bale i Benzema, a Realu tek slijede najveći izazovi. Oni koji su spremni, smiruju situaciju.

"Puni smo samopouzdanja, to je normalno jer smo odigrali dobro u prvoj utakmici i sada želimo proči dalje. Naravno da je problem to što su neki igrači ozljeđeni ali o tome sada nema smisla lametirati. Mi koji smo ovdje, dat ćemo sve od sebe!", uvjerava ToniKroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slabost Reala sada može iskoristiti Atletico zato Ancelotti mora dobro pripremiti momčad.

"Nismo pobijedili jer je Atletico veoma jaka momčad. Imaju jednu od najjačih obrana na svijetu. Bilo je teško zabiti. Moramo biti koncentrirani. Nije bitno pobijediti u obje utakmice, bitno je na kraju biti pobjednik", smatra Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To neće biti lako bez Luke. Španjolci tvrde vratit će se već nakon tri tjedna, ali Nemec ponavlja trebat će mu pet do šest tjedna za povratak u najboljem slučaju.

"Ja bih htio da on bude spreman za Italiju, ali vidjet ćemo kako će ići terapija. Daj Bog da bude za pet do šest tjedana", kaže Nemec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi za Real i za hrvatsku reprezentaciju. Svi se nadaju da će Luka na teren čim prije.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo