BALDASAR POTVRDIO / Američka ponuda kupnje Hajduka ide na referendum

'Po onome što su nama prezentirali gosti iz SAD-a čini se da je Hajduk njihov glavni cilj. Žele postati njegovi vlasnici i iznimno su ozbiljni. Iako smo svjesni da žele što kraći postupak kupnje kluba shvaćaju da kad je Hajduk u pitanju ništa ne može ići preko noći i spremni su pričekat', izjavio je splitski gradonačelnik.

25.6.2013.
15:30
VOYO logo

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar potvrdio je danas medijima da će o kupnji HNK Hajduk, za kojeg je zainteresiran američki biznismen Michael Glover i poznati igrač američkog nogometa Ndamukong Suh, prvo razgovarati s malim i velikim dioničarima, predsjednikom Uprave MarinomBrbićem, Nadzornim odborom te s navijačima i članovima Udruge "Naš Hajduk".

O rezultatima tih razgovora upoznat će se i Gradsko vijeće, te raspisati referendum o prodaji tog splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po onome što su nama prezentirali gosti iz SAD-a čini se da je Hajduk njihov glavni cilj. Žele postati njegovi vlasnici i iznimno su ozbiljni. Iako smo svjesni da žele što kraći postupak kupnje kluba shvaćaju da kad je Hajduk u pitanju ništa ne može ići preko noći i spremni su pričekat", izjavio je Baldasar.

Glover i Suh su u Split stigli u ponedjeljak i susreli se s bivšim savjetnikom Uprave Hajduka Fredijem Fiorentinijem, a Michael Glover je domaćinima rekao da postoji grupa investitora koji žele otkupiti većinski paket dionica HNK Hajduk ali je iskazao i za projekt Istočne obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš cilj je iskren i dugoročan, držimo da smo kao investitori jedinstveni jer donosimo nešto novo. Zanima nas investiranje u Hajduk jer želimo biti dio budućnosti tog čudesnog kluba. Osobno znam sve o Hajduku. Bio sam prošle zime na Poljudu na utakmici protiv Dinama. Brzo sam shvatio koliko klub znači ljudima", kazao je jučer Glover na razgovoru u Hotelu nedaleko Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike