ALENE, NEĆEŠ TAKO DO DRESA: / Halilović promašio penal, Chelsea bolji od Barcelone

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Chelsea je bio bolji od Barcelone u pripremnoj utakmici u Washingtonu, Mourinhova momčad slavila je nakon udaraca s bijele točke 6;4 (2:2).

29.7.2015.
8:30
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Luis Enrique dao je mladom hrvatskom reprezentativcu posljednjih 20 minuta igre. Poveo ga je na američku turneru, ali španjolski mediji već su se raspisali kako 19-godišnji bivši dinamovac vjerojatno odlazi u Bilićev West Ham ili Everton. Ivan Rakitić na terenu proveo 60 minuta, kad ga je zamijenio Andres Iniesta.

https://vine.co/v/eXhZp7OTwt2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastična akcija Hazarda

Izmješao je trener katalonske momčadi sastav u kojemu nije bilo Messija i Neymara, ali su u prvih 11 igrali Gumbao, Sandro i Munir. Chelsea je poveo u 10. minuti, a cijela akcija djelo je fantastičnog Edena Hazarda koji je na lijevoj strani prošao dvojicu igrača i pogodio Barceloninu mrežu. Barcelona je iznednačila u 52. minuti, strijelac je bio Luis Suarez.

Ozlijedio se Diego Costa

Najveću brigu Joseu Mourinhu zadao je Diego Costa koji se ozlijedio u 58. minuti i produljio ravno u svlačionicu. Sandro je u 66. minuti doveo Barcelonu u vodstvo, da bi Chelsea uspio izboriti jedanaesterce izjednačenjem u 86. minuti nako pogreške Masipa. Strijelac za londonsku momčad bio je Cahill. U raspucavanju s bijele točke, za Barcelonu su promašili Halilović i Piquet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo