JE LI DOŠLO VRIJEME ZA RASTANAK? / Alan McLoughlin: Portsmouth će teško zadržati Kranjčara

Image

Niko je ključan igrač kluba, može postići pogodak, ima čaroban raspon dodavanja, a sada je i izdržljiviji, kaže klupska legenda.

30.3.2009.
19:20
VOYO logo

Lokalni dnevnik iz Portsmoutha The News strahuje da će se njihov Premierligaš teško othrvati naletima kupaca koji bi na ljeto mogli pokucati na klupska vrata s namjerom da kupe Niku Kranjčara.

"Navijači imaju prilike svjedočiti najboljim izdanjima hrvatske zvijezde koja u posljednje vrijeme tako jasno sjaji", piše The News i dodaje da je "24-godišnjak već izjavio da bi radije odradio 15 mjeseci ugovora, koliko mu je preostalo, nego potpisao novi. To bi moglo uspaničiti mnoge obožavatelje koji prate njegov impresivni napredak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The News imenuje i potencijalnog snubitelja hrvatskog nogometnog reprezentativca.

"Pretpostavlja se da menadžer Arsenala Arsene Wenger prati razvoj situacije oko Kranjčara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupska legenda Alan McLoughlin dijeli strah lokalnog lista, prilikom hvaljenja hrvatskog nogometaša.

"Sasvim je prirodno očekivati da će se na ljeto javiti mnogi zainteresirani za Niku. Mislim da bi se moglo podići mnogo prašine oko njega budući da je riječ o kvalitetnom ambicioznom nogometašu, pa je logično očekivati interes mnogih kvalitetnih klubova. Neki njegovi potezi su plemeniti, to je dar koji posjeduje. Sposoban je kreirati izgledne situacije, a i voljan je teško raditi za momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim toga, u Portmouthu nitko nema prvi dodir s loptom poput njega. On je ključan igrač, može postići gol, ima čaroban raspon dodavanja, a sada je i izdržljiviji. Ne bismo se trebali zavaravati mišljenjem da drugi to ne primjećuju. Postojat će interes za njega na ljeto i klubu predstoji borba da ga zadrži", zaključio je McLoughlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo