UZ TO I NEDISCIPLINIRAN / Adriano predebeo za igranje nogometa

Image
Foto: seethecup.com

Bivša zvijezda brazilske reprezentacije i milanskog Intera udaljen je iz momčadi Corinthians zbog kilaže i nediscipline.

21.1.2012.
15:35
seethecup.com
VOYO logo

Adriano, bivša zvijezda brazilske reprezentacije i milanskog Intera, udaljen je iz momčadi Corinthians zbog kilaže i nediscipline, objavio je u petak taj brazilski klub.

"Nismo odredili rok za njegov povratak, to će ovisiti o njegovom ponašanju. Vratit će se kada bude 100 posto spreman i zato ne mogu odrediti datum njegovog povratka. To će možda biti za mjesec dana, možda za dva, tri, možda u veljači, a možda i u travnju", rekao je Fabio Mahseredjian koji je zadužen za fizičku pripremu igrača.

Tridesetogodišnji Adriano ima 105 kg, dok je idealna težina za njega i njegovih 1,89 cm visine 98 kg, te se zbog toga teško oporavljao od ozljede.

Ugovor s Corinthiansom ističe mu u lipnju, a u medijima ga se u posljednje vrijeme više spominje zbog ispada van nogometnih terena. U prosincu je Adriano punio novinske stupce kada je hitac iz pištolja njegovog tjelohranitelja ranio ruku njegove suvozačice dok se nalazio u automobilu sa četiri žene prilikom povratka s jedne proslave u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo