PROMO

Internet za tvrtke – Terrakom ide i do 1 Gbit/s!

Terrakom je nedavno predstavio novu ponudu za poslovne korisnike u kojoj je naglasak na usluzi brzog interneta putem vlastite optičke infrastrukture, simetričnih brzina 100/100, 200/200 i 400/400 Mbit/s, a moguće je ići čak i do 1 Gbit/s!

Navedene brzine internet pristupa Terrakom nudi u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine na kojima su prethodno proveli vlastitu optičku infrastrukturu.

Ponuda je usmjerena na male i srednje poslovne subjekte čije potrebe prerastaju kapacitete koje je moguće ostvariti asimetričnim internet brzinama specifičnim za privatne korisnike (npr. 50/10 ili 100/20 Mbit/s).

Internet + Telefonija

Uz internet uslugu, Terrakom je za poslovne korisnike sastavio i posebnu Business Flat.tel tarifu koja uključuje pozive za 0 kn/min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj te fiksnim mrežama unutar Europske unije. Korisnici Business.Flat tarife plaćaju uspostavu poziva, a ista se ne plaća u sklopu Business Basic.tel tarife. U potonjoj, pozivi prema nepokretnim mrežama iznose 0,16 kn/min te 0,75 kn/min prema pokretnim (cijene bez PDV-a).

Više o Terrakom uslugama za poslovne korisnike možete pročitati OVDJE.

Podsjetimo, ako niste poslovni korisnik, a u potrazi ste za super povoljnim paketima, svakako pogledajte stranice SOLO NET DO 50 Mbit/s i Super TRIO paket.

Povratak na Net.hr