PROMO

Kako uz pomoć pametnih uređaja unaprijediti rezultate treninga?

Pitate se kako na najbolji način brinuti o zdravlju i unaprijediti rezultate treninga? Donosimo nekoliko ideja uz koje će to biti lakše nego što mislite!

Moderna tehnologija pomaže ljudima da poboljšaju i unaprijede svoj svakodnevan život, a idealan je partner i svim rekreativcima, kao i osobama koje žele učinkovito brinuti o vlastitom zdravlju te vidjeti stvarne rezultate treninga ili druge fizičke aktivnosti. Uz pomoć pametnih uređaja poput Huawei P9 Lite pametnog telefona i Huawei Color Band A1 narukvice, to će biti još lakše, uz izvrsne rezultate koji neće izostati.

Kvalitetniji san

Za pozitivne učinke na zdravlje nije potrebno spavati duže, nego spavati bolje! Kvalitetan san ljudskom tijelu pruža potreban odmor i oporavak, ali ovisi o brojnim čimbenicima o kojima odlučuje sama osoba. Kako biste na najbolji način saznali što je potrebno napraviti da poboljšate kvalitetu sna, bitno je znati kako sada spavate, a u tome vam može pomoći Huawei A1 pametna narukvica koja prikuplja potrebne podatke o aktivnosti tijela dok osoba spava (da, ljudsko tijelo je aktivno i tijekom spavanja). Koristeći aplikaciju, prikupljeni podaci mogu se analizirati pomoću pametnog telefona, a na taj način možete saznati trajanje različitih faza sna i što je potrebno učiniti kako bi odmor bio što učinkovitiji.

Redovita fizička aktivnost

Da bi se osjećali dobro i bili u formi ne morate svakog dana pretrčati 10 km. U stvari, puno bolje ćete se osjećati uz manje opsežnu tjelesnu aktivnost. Tajna uspjeha leži u redovitosti, a tajna redovitosti leži u motivaciji. Pomoću integriranih senzora, Huawei A1 pametna narukvica broji svaki napravljeni korak, a može prebrojati i koliko katova ste se uspeli. Sve što je potrebno napraviti  je postaviti cilj u aplikaciji na pametnom telefonu – broj koraka koje ćete napraviti svakog dana. Na taj način šetanje psa, korištenje stepenica ili odlazak u shopping pješice postat će izazovi čije rezultate ćete moći redovito pratiti na zaslonu vašeg Huawei P9 Lite pametnog telefona. I ne brinite, vaš pametni uređaj podsjetit će vas da malo „protresete“ noge kada to zaboravite, ili kada se toga baš i ne želite prisjetiti.

Balansirana prehrana

Neće biti smak svijeta ako baš nikako ne možete odoljeti slasnom hamburgeru čiji vas miris jednostavno mami da ga pojedete. No, što ako se radi o dva hamburgera? Ili tri? Ne, tri je definitivno previše jer bez obzira brojite li unesene kalorije ili ne, vjerojatno znate koliko kalorija vaše tijelo otprilike može potrošiti tijekom svakodnevnih aktivnosti. No, je li to baš tako? Kako biste uistinu shvatili koliko energije potrošite trčeći svako jutro, hodajući gradom, vozeći se biciklom na posao ili uspinjući se stepenicama noseći papire kolegi u drugom odjelu, trebate koristite neke od funkcionalnosti koje nude pametni uređaji. Huawei A1 pametna narukvica cijelo vrijeme prati vaše aktivnosti i izračunava koliko ste kalorija potrošili, a kako biste saznali koliko je učinkovita bila neka fizička aktivnost, samo bacite pogled na aplikaciju. Niste potrošili dovoljno kalorija za još jedan hambi? Ne brinite, samo nastavite hodati.

Analizirajte i dijelite

Ukoliko želite saznati više o sebi, vašem zdravlju, fizičkoj aktivnosti i napretku, potrebni su vam podaci za usporedbu koji, ako je moguće, obuhvaćaju što duži period. Uz pomoć Huawei A1 pametne narukvice ovo je uistinu jednostavno. Pripadajuća aplikacija na pametnom telefonu Huawei P9 Lite sinkronizira sve podatke prikupljene pametnom narukvicom i pohranjuje ih u oblaku tako da im možete pristupiti bilo kada i bilo gdje, kad god su vam potrebni. Isto tako, ako se ponosite ostvarenim rezultatima, možete ih i podijeliti s prijateljima kako biste im pokazali vaš napredak, a ukoliko baš i ne…podijelite ih svejedno. To će vas dodatno motivirati da nastavite dalje, a kada postignete željene rezultate i usporedite ih s prijašnjim podacima, bit ćete još više sretniji!

Ovim uređajem Huawei pokazuje da visoka tehnologija uz pametan i atraktivan dizajn može jednostavno pomoći u unaprjeđenju rezultata treninga kod „običnih“ ljudi i rekreativaca te im pomoći da žive aktivnijim i zdravijim životnim stilom. Narukvica se može upariti s bilo kojim pametnim telefonom koji podržava Android 4.4 ili iOS 7 operativni sustav, uz podršku za Bluetooth 4.0, ali najbolje rezultate omogućuje uz Huawei pametne telefone iz P9 serije. Upravo zato pametna narukvica Huawei A1, u kombinaciji  s pametnim telefonom Huawei P9 Lite predstavlja savršen poticaj za unaprjeđenje vašeg treninga, a od početka rujna uz svaki kupljeni Huawei P9 Lite na hrvatskom tržištu moći će se dobiti potpuno besplatno.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei stranicu za korisnike.

 

 

 

 

Povratak na Net.hr