NAŠA NAJBOLJA RUKOMETAŠICA ZAVRŠAVA KARIJERU: / Penezić donijela najtežu odluku ikad

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Krajem 2017. godine Penezić se povukla iz hrvatske reprezentacije, a sada je odlučila prekinuti i s klupskim rukometnim obvezama.

2.1.2018.
17:36
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolja hrvatska rukometašica Andreja Penezić (32) donijela je natežu odluku u svojoj karijeri. Legenda hrvatskog rukometa objavila je kako na kraju tekuće sezone završava i profesionalnu karijeru", javljaju Ziaruldesport.ro i Handbollskanalen.se.

ŽDRIJEB ODLUČIO: Evo kako se hrvatske rukometašice mogu plasirati na SP-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem 2017. godine Penezić se povukla iz hrvatske reprezentacije, a sada je odlučila prekinuti i s klupskim obvezama. Andreja se odlučila više posvetiti obitelji i obrazovanju. Penezić je u proteklih desetak godina obilježila ženski rukomet u Hrvatskoj, definitivno je bila naša najbolja igračica, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je počela u zagrebačkoj Lokomotivi, nakon čega je igrala za najveći hrvatski rukometni klub Podravku, pa za slovenski Krim, a trenutno je rukometašica skopskog Vardara. S makedonskom je ekipom prošle sezone igrala finale Lige prvakinja, ali Vardar je u toj utakmici poražen od Gyora s 31-30.

Ove godine imat će novu priliku osvojiti naslov europskih prvakinja s makedonskim klubom. Bio bi to sjajan oproštaj najbolje igračice ženske rukometne Lige prvaka u 2017. godini... Dvaput je Andrea bila najbolji strijelac rukometne Lige prvaka, no u 15 godina profesionalne karijere nije uspjela osvojiti niti jedan veliki europski trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo