Roditelj ste i odlučili ste početi vježbati u Novoj godini?

Image
14.1.2017.
16:55
VOYO logo

Olimpići su pravi izbor za Vas!

Svaku novu godinu prate puno novih odluka. Jedna od njih je tjelovježba i općenito zdrav život pa se i teretane počinju puniti. Takva odluka je svakako pohvalna, ali već kad smo je donijeli za sebe zašto je ne bi primijenili i za svoju djecu, osobito kad bi ste svi mogli vježbati u isto vrijeme?

Ovakav program provode Olimpići u suradnji sa fitness centrima posljednjih 7 godina na 6 lokacija u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Univerzalna sportska škola Olimpići programima namijenjenima za djecu u dobi od 2.5 do 3.5g., od 4 do 6 g. te od 6 do 10 g. nalazi se gotovo u svakom dijelu grada (Vrbani, Centar, Dubrava, podsljemenska zona, Črnomerec i Novi Zagreb).

Olimpići već godinama pridonose kvalitetnom i cjelokupnom razvoju djece kroz više od 15 sportova te omogućuju roditeljima da kvalitetno provedu svoje vrijeme čekajući dok trening djeteta ne završi osiguravajući popuste za vježbanje u fitness centrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako odlukom da svoje dijete uključite u program nećete pogriješiti jer osim njegovog kvalitetnog razvoja i usmjeravanja u daljnji sport, stvarate svoju zdravu sportsku obitelj. Životne navike koje usađujete djeci od malih nogu zacijelo će ustrajati i u budućnosti.

Vrijeme je da se pokrenete i napravite nešto dobro za sebe te ujedno djetetu stvorite dobar primjer zdravoga života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o našem radu i lokacijama na olimpici.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo