CROATIA JUNIOR COURTWALL SQUASH OPEN / CROATIA JUNIOR COURTWALL SQUASH OPEN

Image
3.5.2017.
15:43
VOYO logo

Ovog vikenda u Zagrebu se održava Courtwall junior squash open, najveći međunarodni juniorski squash turnir u regiji.

Od petka do nedjelje na zagrebačkoj Zavrtnici 17 u SQUASHtower-u nastupit će gotovo devedeset juniora iz desetak zemalja. Natjecanje počinje u petak u 11 sati, a završava u nedjelju sa finalnim borbama od 12 sati. Tijekom turnira odigrat će se preko 200 mečeva u sedam različitih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je najveći juniorski turnir u regiji. Veselimo se ovolikom broju natjecatelja i želja nam je da slijedeće godine pređemo brojku od 100 natjecatelja“-rekao nam je predsjednik Hrvatskog squash saveza Vedran Režić.

Na turniru će nastupiti i ponajbolji hrvatski juniori predvođeni Rokom Vončinom u elitnoj kategoriji do 19 godina. Franka Vidović, najperspektivnija juniorka neće nastupiti zbog ozljede, ali vjerujemo u njen brzi oporavak i povratak na otvorenom prvenstvu Njemačke. Glavni organizator turnira Davor Srednoselec, tajnik Hrvatskog squash saveza, rekao nam je „Ovo je potvrda da radimo dobro jer nam broj natjecatelja raste iz godine u godinu. Dolazi nam sve više igrača iz TOP 10 europske ljestvice, te ovim putem pozivam građane da dođu i vide zanimljive igre kako naših tako i europskih juniora“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo