Đir po Beogradu

Kad mladi sami osmisle svoj ĐIR, nastaje provod kojem ne možeš reći ne!

Za “ĐIR po Beogradu” , kamo će se od 21. do 23. listopada zaputiti brojni mladi iz Hrvatske, sigurno ste čuli i spremni ste za tu avanturu, ali znate li kako je ĐIR postao toliki hit?

Mladi se često žale kako noćni život njihova grada “i nije baš nešto” i žele promjenu, nešto novo, nešto što će zadovoljiti njihove apetite. Upravo to dogodilo se u Rijeci prije dvije godine, kad su mladi odlučili napraviti promjenu i stvorili program prilagođen mladima – “ĐIR po Starom Gradu”!

O uspjehu novog i do tad neviđenog koncepta zabave najbolje svjedoči činjenica da je u Rijeci utorak vrlo brzo postao popularniji dan za izlaske od subote, a “ĐIR po Starom Gradu” i nakon dvije godine bilježi sve veću popularnost te je ovog tjedna proslavio svoje 100. izdanje!

Foto: Josip Čekada

Priča o ĐIR-u službeno je započela 7. listopada 2014. godine, a koncept su zajednički osmislili i pokrenuli tvrtka Soleas i četiri riječka kafića – Rakhia Bar, Garcon, Stop i Modesto. Tematski partiji iz tjedna u tjedan, spajanje četiri kafića u veliku party zonu, dobra glazba, kreativne ideje – i nešto onog posebnog riječkog šarma, tajna su koja se krije iza uspjeha ovog projekta.

Popularni koncept partijanja ubrzo je dobio i jednako uspješne “bratske projekte” – “mOOvanje po Ilici” koje je srijedu u srcu metropole tijekom jesenjih i zimskih mjeseci pretvorilo u sasvim poseban doživljaj te “ĐIR po Varoši” zbog kojeg Zadrani četvrtkom hrle u kafiće Kult, Dišpet, Teatro i Arkada.

Ovaj koncept zabave iznimno popularan među mladima, posebice studentima, ove je jeseni dobio i svoje specijalno izdanje – trodnevno putovanje “ĐIR po Beogradu” , tijekom kojeg će svi zaljubljenici u dobar provod dobiti priliku prođirati beogradskim kafanama, Savom i Dunavom gdje ih čeka party brod, te nezaobilaznim splavovima!

Ako se smatraš osobom koja ne propušta dobar provod, pravo je vrijeme da se prijaviš na “ĐIR po Beogradu” , jer još stigneš uhvatiti first minute cijenu od samo 690 kuna po osobi!

Đir po Beogradu

Povratak na Net.hr