Poludjela zbog trudnoće: ‘Ovo je velika katastrofa!’

Luciana Aymar, atraktivna 34-godišnja Argentinka, sedmerostruka osvajačica nagrade za najbolju hokejašicu svijeta, žestoko se obrušila na svoju suigračicu, golmanicu Belen Succi poznatiju kao Goofy, zato što je zatrudnjela baš u olimpijskoj godini.

“Mislim da je mogla pričekati još tri mjeseca i zatrudnjeti”, rekla ja Aymar za argentinski sportski dnevnik Ole dodavši:

“Velik je to udarac za nas. Želim joj sve najbolje kao majci, ali za našu je ekipu to katastrofa. Kao golmanica je Goofy bila naša velika prednost.”

Aymar je u Londonu, na svojim oproštajnim Olimpijskim igrama, ciljala na zlato nakon što je na proteklim trima Igrama uzela srebro i dvije bronce.

Igračica koju zovu El Diego i La Maradona del hockey poznata je po mnogobrojnim golišavim editorijalima, jednako koliko i po sportskom umijeću, po kojem je nenadmašna kad je ženski hokej u pitanju.

Kao udarna se vijest svjetskih novinarskih agencija pojavila 2010. godine, kada je u izboru za najboljeg sportaša/sportašicu Argentine pobijedila – Lionela Messija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr