Šuker se ne predaje – bori se za novo radno mjesto!

Konzultacije u HDZ-u traju i dalje i čini se da bi najveći problem mogao biti bivši ministar financija Ivan Šuker, koji neće lako pristati biti samo zastupnik.

28.12.2010.
22:57
VOYO logo

Sabor bi u srijedu trebao potvrditi nove ministre u Vladi Jadranke Kosor, a trebalo bi se znati i što će raditi bivši članovi njezina tima koji se vraćaju u zastupničke klupe.

Nakon 11 godina u Ministarstvu kulture i Božo Biškupić odlazi u Sabor. Ondje će biti do sljedećih izbora, a nakon toga se vraća izdavanju bibliofilskih publikacija. Njegovim dolaskom iz Sabora odlazi Anđelko Mihalić. Vraća se privatnom poslu u građevinarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina Matulović Dropulić povratkom u Sabor od svojeg nasljednika na ministarskoj dužnosti preuzima vođenje saborskog Odbora za prostorno uređenje. Njezina zamjenica Božica Šolić odmah će aktivirati zastupničku mirovinu.

Branko Vukelić dobio je, pak, zadovoljštinu kao politički tajnik stranke, a njegovim povratkom u Sabor zamjenik Nedjeljko Strikić vraća se u karlovačku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker želi čelno mjesto u odboru

Ivan Šuker će također u zastupničke klupe i uskoro bi se trebalo doznati hoće li njegova zamjenica Ivanka Roksandić u saborsku mirovinu ili će i ona ostati u Saboru, i to kao zamjena nekom zastupniku iz svoje izborne jedinice.

Konzultacije u stranci traju i dalje i čini se da bi najveći problem mogao biti upravo Šuker, koji neće lako pristati biti samo zastupnik, nego želi čelno mjesto u jednom saborskom odboru. Doznaje se da želi preuzeti Odbor za financije koji vodi Goran Marić, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201012270330006 arti-201012280098006 arti-201012270686006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo