FOTO: / Laburisti skupljaju za kampanju – prodajom cigli

Hrvatski laburisti su u deset gradova diljem Hrvatske započeli donatorsku kampanju putem koje skupljaju novce za izbore.

20.9.2011.
16:11
VOYO logo

Hrvatski laburisti su u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Karlovcu, Bjelovaru, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku i Sisku počeli s donacijskom kampanjom putem koje će financirati predstojeću parlamentarnu izbornu kampanju.

Tako su laburisti odlučili svojim biračima i simpatizerima na štandovima prodavati propagandni stranački materijal u obliku suvenira koji će biti postavljeni na gradskim trgovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremili su dvije vrste propagandnog stranačkog materijala u obliku suvenira – 'radničku dionicu', na kojoj su zapisane njihove temeljne vrijednosti koje zastupaju, te simboličke 'ciglice' s istim natpisima – rad, istina, znanje, poštenje i društvena pravednost.

'Nemamo torbara i crnih fondova'

Radnička dionica simbolizira da su i radnici sudionici gospodarskog razvoja, a ciglice na kojima su zapisane vrijednosti predstavljaju temelje koje je potrebno vratiti u hrvatsko društvo, a pogotovo, smatraju laburisti, u hrvatsku politiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Naši stranački suveniri će podsjećati naše birače i simpatizere na obećanje da ćemo te vrijednosti odgovorno zastupati u Hrvatskom saboru. Nemamo torbara i crnih fondova i jedini način na koji možemo financirati izbornu kampanju je da tražimo potporu birača i simpatizera'', poručili su laburisti.

Vezani članak:

arti-201109150841006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo